Koulutukset

Teatterikoneelta on mahdollista tilata yrityksille ja yhteisöille toiminnallisia tiimi- ja vuorovaikutuskoulutuksia sekä ilmaisutaitokoulutusta.

Koulutuksien vahvuus ja omaperäisyys on teatterin keinoissa, toiminnallisuudessa sekä oivaltamisen kautta oppimisessa. Teatterikoneen erikoisalaa on forumteatterin hyödyntäminen erilaisten aiheiden, ongelmien ja teemojen käsittelemisessä.

Teatterin eri keinoja voidaan käyttää esimerkiksi kommunikoinnin, vuorovaikutuksen ja ryhmätyötaitojen parantamiseen, sekä erilaisten jännitteiden purkamiseen.  Lisäksi teatterin avulla on mahdollista peilata oman työyhteisön tapaa toimia erilaisissa tilanteissa ja näin kohentaa sekä omaa, että koko työyhteisön henkeä muuttamalla juurtuneita käytösmalleja.

Lue lisää vuorovaikutuskoulutuksistamme ja ilmaisutaitokoulutuksistamme.

Mikäli valmiit koulutuspakettimme eivät vastaa Sinun toiveita ja tarpeita, ota rohkeasti yhteyttä. Mietitään yhdessä millainen koulutus sopisi juuri Teille!

Tilaa Teatterikone mikäli sinua kiinnostaa koulutus, joka toimii!

 

Tarkempia tietoja koulutustarjonnasta antaa Teatterikoneen koulutusvastaava Kirsi Sulonen. Laita Kirsille sähköpostia osoitteeseen kirsi (a) teatterikone.fi tai soita numeroon 040 565 2524. Lisätietoja myös Teatterikoneen tuottajalta Lauralta numerosta 045 652 4776 tai sähköpostilla osoitteesta teatterikone (a) teatterikone.fi.