Vuorovaikutuskoulutukset

Teatterikoneelta on mahdollista tilata yrityksille ja yhteisöille toiminnallisia tiimi- ja vuorovaikutuskoulutuksia. Teatterikoneen kouluttajat suunnittelevat ja toteuttavat tarpeiden mukaisen koulutuksen, on kyse sitten muuttuneesta työtilanteesta työyhteisössä, tulehtuneesta ilmapiiristä tai tarpeesta vahvistaa yhteishenkeä sekä kehittää tiimin keskinäisiä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Teatterikoneen kouluttajat Kirsi Sulonen ja Annu Sankilampi ovat koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaajia ja molemmat ovat teatterialan ammattilaisia. Heillä on useiden vuosien tausta draamakouluttajina, teatteriohjaajina ja näytelijäntyön opettajina. Asiakkaan tavoitteita ja toiveita kuunnellen he osaavat rakentaa asiakkaalle sopivan työpajan tai koulutuskokonaisuuden.

Koulutukset voidaan tehdä joko vakavalla otteella, jolloin yhteisön jäsenet todella haastetaan teeman käsittelyyn, tai kevyemmällä lähestymistavalla, jolloin koulutus sopii vaikka humoristiseksi ja viihdyttäväksi osaksi isompaa kokonaisuutta.

Jos valmiista paketeistamme ei löydy sopivaa koulutusta, ota yhteyttä ja kerro meille mitä juuri teidän yhteisönne tarvitsee. Koulutukset voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaisesti.

LÄMPÖPUMPPU – tiimityötaitokoulutus

VAIHTOVIRTA – asiakaspalvelutaidot haltuun ja sisäinen viestintä paremmaksi

PYYKKITUPA – työilmapiiri ja ryhmädynamiikka kuntoon

DUUNIFORUM – kissa pöydälle ja keskustellaan!

Notice that we also provide our trainings in English. Please, contact us for more information. You can find email address and phone number from below.

 

 

 

Lisätietoja vuorovaikutus- ja ilmaisukoulutuksista antaa

Kirsi Sulonen
040 565 2524
kirsi@teatterikone.fi