Saaks jakaa?

Forum-teatteriesitys SAAKS JAKAA? on tilattavissa yläkouluille  ja muihin tilaisuuksiin!

Saaks jakaa? esitys tutkii forum-teatterin keinoin sosiaalisen median tuomia haasteita. Esitys tuo näkyväksi sen, kuinka sekunnissa tapahtunut ajattelematon jako saattaa muuttua vuosia kestäväksi traumaksi.

Esityksen käsikirjoitus on synnytetty nuorten omakohtaisten tarinoiden pohjalta. Se koostuu pienoisnäytelmästä ja yhteistoiminnallisesta osuudesta, jossa tutkitaan yhdessä yleisön kanssa miten näytelmän tilanteisiin voisi vaikuttaa. Liveohjaajana esityksissä toimii mediakouluttaja Toni Essel ja näyttelijöinä Kirsi Sulonen, Aaro Vuotila, Annu Sankilampi ja Jussi Helminen.

Forumteatteri on muoto, jossa katsoja pääsee osallistumaan esitykseen kommentoimalla sekä etsimällä ratkaisuja yhdessä näyttelijöiden kanssa. Forumteatterin tarkoitus on herättää keskustelua, etsiä ratkaisuja sekä saada katsojat huomaamaan, että omalla toiminnalla on merkitystä. Keskustelun ja osallistumisen myötä pyritään yksilöiden ja koko yhteisön voimaantumiseen. Forumesitys herättää voimakkaita tunteita, laittaa katsojan oikeudentajun koetukselle ja pakottaa ottamaan kantaa omien näkemystensä puolesta.
Esitys on tilattavissa kouluihin syyslukukaudesta 2016 eteenpäin.

TUOTANTO:
Teatterikoneen tuottaja Laura Eteläaho sekä Humakin opiskelijat Jenna Korpela, Ville Waali, Eveliina Eronen ja Katre Kauhanen.

Tilaa Forumin nuoret -esitys!

Tuottaja

Laura Eteläaho
045 652 4776
laura ( a ) teatterikone.fi