Yhteistyökumppanit

Killerin liikuntakeskus

Killerin liikuntakeskus

Yhteistyö Killerin liikuntakeskuksen kanssa alkoi Ronja Ryövärintytär – metsäseikkailusta vuonna 2010 ja jatkuu edelleen!

www.killerinliikunta.fi

 

Savutuvan apaja

Savutuvan apaja 

Teatterikone aloitti yhteistyön matkailu, majoitus- ja ravintola-alan palveluita tarjoavan Savutuvan apajan kanssa syksyllä 2013. Yhteistyön ensimmäinen ensi-ilta oli 22.11.2013, kun Sulo Onni niminen torppari viihdytti ja esiintyi 170 hengelle järjestetyissä possujuhlissa. Jatkossa Teatterikone esiintyy säännöllisesti Savutuvan apajalla erilaisin kokoonpanoin, aina tilaajan tarpeen mukaan.

www.savutuvanapaja.fi

 

Harmooni-logo

 

Yhteistyö yrittäjäpariskunta Jyrki ja Riitta Halttusen kanssa on alkanut jo Taulun kartanon aikaan ja jatkuu uuden ravintolan myötä myös Jyväskylässä. Ravintola Harmooni toimii Jyväskylän keskustassa entisessä urkuharmonitehtaassa. Harmoonin tilaisuuksiin on mahdollista tilata Aapelin vierailu, jossa näyttelijä Aaro Vuotila tuo musiikkia ja tuulahduksen menneiltä ajoilta talon entisen isännän Aapeli Halosen hahmossa.
Lisäksi Teatterikone on mukana Harmoonin XMAS Show & Dinner 2014 illoissa esityksillään Jalat alta – pariterapiaa, sekä Unelmapeli – improvosaatioteatteria Teatterikoneen tapaan.

www.harmooni.fi

 

dmprint_logo
DMprint on pieni ja notkean nopea dipaino Jyväskylän keskustassa, jonka kanssa Teatterikone on tehnyt jo vuosia yhteistyötä erilaisten painotuotteiden parissa.
www.dmprint.fi/