Kulttuuritalo pop up avataan tammikuussa 2018

Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry on löytänyt väliaikaisen esitystilan Jyväskylän Kolmikulmasta keväälle 2018. Esitystoiminta aloitetaan tammikuun alussa yhteisten avajaisten ja Teatterikoneen näytelmien ensi-iltojen merkeissä. Pop up -tila on käytössä toukokuun loppuun saakka ja siellä nähdään teatterin lisäksi tanssia, elokuvia ja lastenmusiikkia esitysten, työpajojen ja avoimen ohjelman muodossa. Pop up -tilassa toimivat kevään aikana Tanssin Keskus, Teatterikone, Loiskis ja Elokuvakeskus. Liikehuoneiston vuokraa Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistykselle Trevian Asset Managment. Kiinteistön omistajan Hanna Saarion mukaan tilojen vuokraaminen yhdistykselle virkistää ja elävöittää Kauppakeskus Kolmikulman tiloja.

Ennen tammikuuta Kulttuuritalo pop up on joulutunnelmissa: tilan edustalla voi käydä kurkistamassa pop up -tilan omaan yllätykselliseen jouluikkunaan. Kulttuuritalo pop upin jouluikkuna julkaistaan 15.12. kello 14.00. Tukiyhdistyksen jäsenyhteisöt ovat paikalla tarjoamassa glögiä kello 16 saakka. Tila sijaitsee Kolmikulman Puistokadun puolella, katutasossa (Puistokatu 2). Joulunäyteikkuna on avoinna 22.12.2017 saakka.

 

Kohti Kulttuuritalo Villa Ranaa

Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry on perustettu keväällä 2017. Yhdistyksen tavoitteena on perustaa Jyväskylään tila, jossa eri kulttuurin ammattilaiset voivat yhdessä edistää keskisuomalaisen kulttuurin parempaa saatavuutta ja saavutettavuutta. Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry:n jäsenyhteisöjä ovat Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis, Keski-Suomen elokuvakeskus, Teatterikone Osk, Keski-Suomen Tanssin Keskus ry ja Keski-Suomen Kirjailijat ry.

Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry on solminut esisopimuksen Villa Ranan vuokraamisesta Keski-Suomen Suojeltavat Museokiinteistöt Oy:n kanssa kesäkuussa 2017. Kulttuuritalo Villa Ranan käyttöönotto viivästyy syksylle 2018 saakka kiinteistön kaavamuutosprosessin myötä.

 

Lisätietoja:

Laura Eteläaho
Tuottaja
Puh: 045 231 9246
kulttuuritalo.villarana@gmail.com

Jätä vastaus