Ohjelmaa lapsille

Teatterikoneen kautta on saatavilla myös monipuolista lastenohjelmaa. Uudet esitykset on nyt päivitetty ´http://www.teatterikone.fi/tilaa-ohjelmaa/ohjelmaa-lapsille/ sivun alle.

Jyväskylän Kesä kaupunkifestivaalin Jaakko Kesäpoika poiki uuden esityskonseptin. Saduttamisen ja tarinankerronan keinoja hyödyntävä Tarinatuokio on sukellus tarinaan yhdessä lasten kanssa. Jaakko on myös kiinnitetty jo tulevalle kesälle, eli Kesäpoika palaa taas puistoon tarinoineen.

Aaronmeiden jatkaa keikkailuaan ja nyt on mahdollista tilata musisoimaan myös Pitkäkoipi Arska. Molemmat esittävät uusia lauluja ja konsertit ovat aina vuorovaikutuksellisia.

Erityisryhmille on tilattavissa Minun lauluni työpaja. Pajan vetäjänä toimii näyttelijä  Aaro Vuotila. Minun lauluni paja pilotoitiin Taiteen Keskustoimikunnan lastenkulttuurin kohdeapurahalla. Neljä jyväskyläläistä YPR-luokkaa osallistui pajaan keväällä 2011. Jyväskylässä paja on tilattavissa erityisluokille myös Kulttuuriaitan kautta, jossa se on Kulttuuriaitan Kompassi-työpajana. http://www.jkl.fi/kulttuuri/aitta/toiminta/kompassi/erityisluokat

Kompassi-pajojen myötä lämmitämme myös Toivo Elvis Tähti näytelmän, joka lähtee pienoiskiertueelle Jyväskylän 4. luokkalaisten iloksi. Myös Toivo on edelleen tilattavissa ja esityksen yhteydessä on mahdollista pitää myös keskusteluosuus esimerkiksi vanhempainillan yhteydessä.

Teatterikoneen lasten ohjelmien parissa viihtyvät niin nykyiset kuin entisetkin lapset!

Jätä vastaus