Syksyllä kolme kantaaottavaa kantaesitystä!

Teatterikone tuo syksyyn 2017 kolme kantaaottavaa kantaesitystä kolmella eri näyttämöllä!

Syyskuussa ensi-iltaan tulee nuorille suunnattu Annu Sankilammen kirjoittama ja ohjaama Sivullinen, joka käsittelee koulukiusaamista sivullisten silmin. Esityksessä näyttämöllä nähdään tanssija-näyttelijä Ulla Väätäinen. Sivullisen ensi-ilta on tiistaina 14.9. klo 19 Klubitila Kiskossa Veturitalleilla, jonka jälkeen esitys lähtee koulukiertueelle.

Lokakuussa Teatterikone aloittaa yhteistyön kylpylähotelli Summassaaren kanssa. Tiistaina 19.9. ensi-iltansa saa Sanna Ryynäsen kirjoittama Inventaario, joka on draamakomedia ikääntyvien vanhempien ja aikusten lasten välisestä suhteesta. Esityksen ohjaa Kirsi Sulonen ja lavalla nähdään Annu Sankilampi sekä Jussi Helminen.

Marraskuussa tartutaan työpaikkakiusaamiseen ja narsistisen esimiehen alaisena työskentelemiseen, kun ensi-iltaan tulee Kirsi Siukolan kirjaan Päivi hyvä, perustuva näytelmä Lohikäärmeen alainen. Näytelmän dramatisoivat ja ohjaavat Kirsi Sulonen ja Annu Sankilampi, jotka myös nähdään näytelmän rooleissa. Lohikäärmeen alainen esityksen ensi-ilta on ke 1.11. klo 19 Talliteatteri Juliuksessa.

 

Jätä vastaus