Tämän näytelmän esityskausi on päättynyt.

Vierailuesitys: Illallinen yhdelle

Valovoimaiset Teatteri Eurooppa neljän Antti Lattu ja Jyväskylän kaupunginteatterin Anneli Karppinen kattavat hyväntekeväisyysillallisen Kulttuuritalo Villa Ranan Paulaharjun salissa, torstaina 23.11. klo 18. Illallinen yhdelle -näytöksestä saadut lipputulot käytetään talousvaikeuksien kanssa kamppailevan  Teatterikoneen toiminnan hyväksi. Nyt jos koskaan kannattaa suunnata katsomaan tätä huikeaa showta!
Illallinen yhdelle -teatteriesitys tarjoilee katsojille kiireettömän, rauhallisen ja juhlavan hetken Miss Sophien luona. Hän nauttii hienostuneen, pitkän illallisen menneiden aikojen ystäviensä seurassa. Tässä kunnioittavassa, arvokkaassa seurassa häntä palvelee pitkäaikainen ja uskollinen hovimestari James.
Teos pohjautuu pohjautuu Lauri Wylien käsikirjoittamaan pienoisnäytelmään, komediaan Dinner for one. Illallinen yhdelle on tullut maailmanlaajuisesti tutuksi saksalaisen televisioyhtiön Norddeutscher Rundfunkin (NDR) vuonna 1963 tuottamana, 18-minuuttisena lyhytelokuvana. Riemukas klassikko on maailman uusituin televisio-ohjelma.
Esityksen kesto: n. 25 min.
Wylienin komedia on sikäli nerokas, että sen komiikka syvenee hupaisesta hupaisemmaksi samaa tahtia kuin tekstin traagisuus käy aina vain viiltävämmäksi. Latun ilmiömäinen suoritus takaa yleisölle makeat naurut ja Karppisen kreivittären hauraus traagisine sielunkuvineen suolaisen sivumaun.”
Lainaus Jorma Pollarin kirjoittamasta arviosta Keskisuomalaisessa 7.11.2023

Työryhmä

Miss Sophie – Anneli Karppinen
Hovimestari James- Antti Lattu

Valokuvat: Turkka Saarikoski

Jaa tämä sivu:

Esitysaikataulu

to 23.11. klo 18

Liput

HUOM! HALVEMMAT ENNAKKOLIPUT VAIN LIPPUKAUPASTA.
Ennakkolipunmyynti päättyy 1 h ennen esityksen alkua.

16 € ennakkolippu

Toimi näin, kun maksat lippukaupassa kulttuurieduilla:
Valitse käyttöpaikaksi Eventio Oy. Smartumilla ja Epassilla saa maksettua myös verkkomaksuna mobiilimaksun lisäksi. Ohjeet kaikista maksuvaihtoehdoista tulee lipunostajalle maksuvaiheessa. Kulttuurieduilla voi ostaa vain yhden lipun, koska etu on henkilökohtainen. Edenredillä ei ole vastaavaa maksutapaa kuin Smartumilla ja Epassilla, mutta tehtyään tilauksen verkkokaupassa, asiakas siirtyy Edenredin appiin/sivulle ja hakee käyttöpaikaksi Evention ja suorittaa maksun.

https://teatterikone.teatteriliput.fi/

LIPUT OVELTA / VARAUKSET:

19 €  ovelta

Varauksen voit tehdä sähköpostilla: varaukset@teatterikone.fi / tai puhelimitse (virka-aikaan): 044 085 6451 (ei tekstiviestejä, vain whatsapp).

Varattujen lippujen lunastus paikan päältä 30 min ennen esityksen alkamista.
Maksutavat: Korttimaksu, Epassi, Smartum ja Edenred.
MEILLÄ EI KÄY KÄTEINEN.

Väliaikatarjoilut voit ostaa ennakkoon täältä: VILLA RANAN RAVINTOLA

 

Esityspaikka

Kulttuuritalo Villa Rana
Paulaharjun sali
Seminaarinkatu 13,
40100 Jyväskylä

Talon pihassa ei ole yleisöparkkipaikkoja. Yliopiston päärakennuksen pihassa ja Seminaarinkadun varressa on aikarajoitettuja ilmaisia parkkipaikkoja. Lähin parkkihalli on P-Cygnaeus, Vapaudenkatu 35. Julkisen liikenteen lähimmät pysäkit ovat Lounaispuiston alapuolella Vapaudenkadulla (Pysäkkien nimet Lounaispuisto 1 ja 2), Suomalaisen musiikkikampuksen edessä Voionmaankadulla (Pitkäkatu 1 ja 2) sekä kampusalueen reunalla Keskussairaalantiellä (Yliopisto 1 ja 2).

Yleisösisäänkäynti on yliopiston päärakennuksen puoleisesta ovesta (puutarhan puolelta). Esteetön sisäänkäynti porrashissiä tarvitseville on kaupungin puoleisesta ovesta. Otathan ennakkoon yhteyttä numeroon 044 085 6451 , mikäli sinun tarvitsee käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Lisätietoja

RYHMÄPAKETIT (10-40 hlö) SIS. RUOKAILUN SEKÄ LIPUT

Ruokailu+teatterilippu 49€ /hlö

sisältää ruokaisan buffetin Villa Ranan Ravintolassa sekä Teatterikoneen teatterilipun

Buffet:

Punajuuripyörykät

Teriyakikanaa

Tsatsikia ja appelsiinihummusta

Itämaista halloumi-kikherne-bataattisalaattia

Savulohi-ceasarsalaattia

Feta-punajuuri-parsakaalisalaattia rucolalla ja pähkinöillä

Hintaan sisältyy myös talon leipää, kahvi/tee ja pieni makea

Suolainen/makea pikkunälkään  + teatterilippu 30€/hlö

Valittavana kolme vaihtoehtoa:

1.Piiraspala savulohitäytteellä (laktoositon, tilauksesta gluteeniton)

2.Tofu-skagen & caviart -saaristolaisleipänen (vegaaninen,tilauksesta gluteeniton)

3.Puolukkasydän-suklaamuffini (vegaaninen,gluteeniton)

hintaan sisältyy myös kahvi/tee

Varaukset ja lisätiedustelut: varaukset@teatterikone.fi

p. 044 085 6451