Työelämä esitykseksi

Työelämä esitykseksi!

Teemme tilaajan haluamasta aiheesta tai teemasta esityksen ja nostamme sen avulla työyhteisön ilmiöitä käsiteltävään muotoon. Konsepti sopii erinomaisesti osaksi esimieskoulutusta, seminaaria, koulutuspäivää tai koko työyhteisön moniäänisen keskustelun käynnistäjäksi vaikeistakin aiheista.

Esityksen avulla erilaiset ilmiöt tulevat näkyväksi roolihenkilöiden kautta, jolloin niitä on helpompi käsitellä, tutkia ja etsiä niihin ratkaisumalleja. Kouluttaja ohjaa tilannetta vuorovaikutuksessa yleisön kanssa forumteatterin keinoja käyttämällä. Teatterikoneen ammattinäyttelijöiden käsissä tilanteet näyttäytyvät elävinä ja uskottavina. Tunteiden ja samaistumisen kautta keskustelu ei jää käsitteiden tasolle vaan muuttuu enemmän konkreettiseksi ja omakohtaiseksi.

Koulutusta varten voidaan joko käsikirjoittaa tilaajan kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta valmis pienoisnäytelmä halutusta teemasta tai improvisoida paikan päällä kohtauksia osallistujien esiin nostamista tilanteista.

Forumteatteri on muoto, jossa katsoja pääsee osallistumaan esitykseen kommentoimalla sekä etsimällä ratkaisuja yhdessä näyttelijöiden kanssa. Forumteatterin tarkoitus on herättää keskustelua, etsiä ratkaisuja sekä saada katsojat huomaamaan, että omalla toiminnalla on merkitystä. Keskustelun ja osallistumisen myötä pyritään yksilöiden ja koko yhteisön voimaantumiseen.

Lisätiedot

Koulutus on edullisinta järjestää Teatterikoneen teatteritilassa Kulttuuritalo Villa Ranassa.
Kysy tarjous tuottajalta jenni(at)teatterikone.fi!

Villa Ranan Ravintolasta saa myös kätevästi tarjoilut tilaisuuteenne, lisätietoa täältä!

Koulutuksesta sanottua:

”Lämmin kiitos teille loistavasta teatterikokonaisuudesta! Meidän väki tykkäsi tosi paljon ja puhuttavaa jäi tilaisuudesta pitkäksi aikaa!”

”Työn kehittämistä voidaan käsitellä myös hauskasti.”

”Uskomatonta improvisointikykyä!”

”Tällaiset tulkinnat omasta työstä tuovat aivan uusia oivalluksia.”

 

Olemme tehneet tätä koulutusta mm. seuraaville tahoille:

  • Humanistinen ammattikorkeakoulu, kevät 2024
  • Jyväskylän yliopisto, syksy 2023
  • BST-arkkitehdit, syksy 2022
  • Metso Minerals Oy / luottamusmiehet, syksy 2016

 

 

Jaa tämä sivu:

Lisää koulutuksia:

Koulutuksesta

Ryhmäkoko: 30-100 hlöä

Kesto: 2 h

Hinta alk: Kysy tarjous! + ALV