Teatterikoneen tilausohjelmat

Kahvin nostatus

— Mielenkiintoisia faktoja ja tarinoita kahvin historiasta!

Lue lisää
Tilausohjelman idea
Kahvin nostatus nostaa hauskasti esiin tietoa ja tarinaa kahvin historiasta tämän päivän kuulijoille ja kupittajille. Tiedätkö milloin Suomessa alettiin nauttia kahvia? Tai kuinka kahvipensaan taimi matkasi Aurinkokuninkaan lähettämänä Etelä-Amerikkaan? Entä miten maailman suurin kahvintuottajamaa Brasilia sai ensimmäiset kahvitaimensa? Nähtyäsi tämän esityksen tiedät!
Näyttelijä, trubaduuri ja arkikahvin rakastaja Aaro Vuotila nostaa kahvihetken iloiseksi juhlahetkeksi, jonka huipentaa hauska Kahvilaulu. Se jää mieleen soimaan tuleviinkin kahvihetkiin!
Esiintyjät
Aaro Vuotila
Kesto
20 minuuttia.
Hinta
500€
Lisätiedot

Lisätiedot ja tilaukset: aaro(at)teatterikone.fi

Laulukone

— Klassikko-ohjelma Laulukone kerää osallistujien huolet pois ja laulaa ne taivaan tuuliin!

Lue lisää
Tilausohjelman idea

Laulukone kerää huolet pois ja nostaa ilon pintaan! Lauluoperaattori Jorma kiertää jututtamassa juhlaväkeä ja keräämässä ihmisiltä huolet henkilökohtaisesti. Tämän jälkeen alkaa varsinainen show-osuus, jossa huolet pikasävelletään lauluiksi eri tyylilajeilla.

Yleisö pääsee, niin halutessaan myös osallistumaan ohjelmaan laulaen ja tanssien! 

Laulukoneen omintakeinen musiikki polveilee sujuvasti rockista ja popista aina reggaen kautta tangoon ja takaisin.

Esiintyjät
Aaro Vuotila
Kesto
45 min
Hinta
625€
Lisätiedot

Lisätiedot ja tilaukset: aaro (at) teatterikone.fi

Wivin valossa

— Ihastuttava ja inspiroiva esityksellinen luento arkkitehti Wivi Lönnin elämästä.

Lue lisää
Tilausohjelman idea

Wivin valossa pureutuu Wivin elämäntarinaan valoineen ja varjoineen. Lönnin sinnikkyyttä vaativa tie yhdeksi maamme suosituimmaksi arkkitehdiksi aikana, jolloin muita naisarkkitehtejä ei ollut, on merkittävä osoitus kannustuksen ja tuen merkityksestä sekä omiin unelmiin uskomisesta. Toisaalta Wivin tarina nostaa esiin edelleen nykytyöelämässäkin piileviä ongelmia. Lönn saa osakseen paljon myös epätasa-arvoista kohtelua ja hiljalleen sinnikkyys vie voimia ja toisaalta menestyksen myötä työkuorma myös kasvaa lähes sietämättömäksi. Esitys kysyykin mikä elämässä on tärkeää ja mikä on menestyksen hinta? Mikä lopulta tuo meille sisältöä, valoa ja voimia elämässä?

Wivin elämä kietoutuu myös merkittävään ystävyyteen ja kumppanuuteen kauppaneuvos Hanna Parviaisen kanssa ja uraauurtavan naiskaksikon yhteiset seikkailut osoittavat ystävyyden, rakkauden sekä elämästä nauttimisen tärkeyden.

Esitys sisältää mukaansatempaavaa tarinointia Wivi Lönnin elämästä, sekä hersyviä ja koskettavia muisteluista. Wivin valossa sopii mainiosti erilaisten yritysten ja yhdistysten juhla- ja tykypäiviin vaikkapa ruokailun oheen tai kokonaan omaksi kokonaisuudeksi viihdyttämään ja herättämään ajatuksia.

Esiintyjät
Kirsi Sulonen
Kesto
45 min
Hinta
695€
Lisätiedot

Tilaukset ja lisätiedot: jenni(at)teatterikone.fi

Meidän biisi

— Teidän sanoittama, soittama ja esittämä!

Lue lisää
Tilausohjelman idea

Meidän Biisi on Teidän sanoittama, soittama ja esittämä!

Meidän Biisi- palvelun avulla työporukka tai kaveriryhmä (max. 20 hlöä)  pääsee tekemään oman biisin huippuluokan studioon rautaisten ammattilaisten kanssa.

Luovuuden virtaa porukalle avaa näyttelijämaisteri Aaro Vuotila ja soitannon, tuotannon ja sovituksen saloja paljastaa multi-instrumentalisti Esko Turpeinen. Dynaaminen duo auttaa porukan alusta loppuun saakka, tyhjästä paperista valmiiseen biisiin, joka on itse tehty ja esitetty.

Meidän Biisi voidaan tehdä, vaikka joukosta ei löytyisi soitto- tai laulutaitoa. Jokainen saa osallistua ja ketään ei pakoteta mihinkään. 

Meidän Biisi työpaja on porukan yhteinen hyvä hetki tärkeiden asioiden parissa muutettuna musiikiksi. Se voi olla hengenkohotus tulevaan kauteen, maanantai aamun tunnelman nostobiisi tai viikonlopun vieton lähtöbiisi. Meidän Biisiin voidaan kiteyttää tiimin arvot ja tavoitteet hauskasti ja mieleenpainuvasti. Tai koko studiosessio voi olla ihan puhdasta hauskanpitoa! 

Sen lisäksi, että se on hauskaa ja antaa porukalle tilaisuuden nähdä itsensä ja toisensa normaalista poikkeavissa rooleissa, se on myös mahdollisuus saada aikaan biisi, josta on iloa ja hyötyä eri yhteyksissä. Mainosbiisi, tunnari, puhelimen jonotusmusiikki, soittoääni tai porukan yhdessä tekemä lahja eläkkeelle jäävälle tai merkkipäiväänsä viettävälle työkaverille.

Kuinka se sitten tapahtuu?

Studiolle tullaan sovittuna aikana ja käydään yhdessä läpi mitä ollaan tekemässä.
Päätetään yhdessä biisin tyylilaji ja osa porukasta alkaa tehdä sanoitusta ja osa ryhtyy soittamaan ja rakentamaan taustoja. Studiolta löytyy kaikki tarvittavat perussoittimet, sekä kattava valikoima äänenkäsittelyohjelmistoja ja digitaalisia mahdollisuuksia. Mukaan voi tuoda myös omia soittimia. Biisiä varten voi myös nauhoittaa ryhmähuudahduksia, käsien taputusta ja muita keholla tuotettavia ääniä. Lähtökohtana ja perusajatuksena on se, että kaikki äänet, joita biisiin laitetaan, ovat tilaajan soittamia ja tekemiä. Tämä tarkoittaa myös laulua. Jos kukaan ei halua toimia äänitteellä laulusolistina, niin biisin teksti voidaan toteuttaa myös puhuen tai kuorolauluna.

Viimeistellyn loppuun saakka editoidun biisin saa viimeistään 24 tunnin kuluttua studioajan päättymisestä, mutta jo lähtiessään studiolta ehtii kuulla raakamiksauksen.

Meidän Biisi- palvelussa syntynyttä biisiä voi käyttää esimerkiksi omilla nettisivulla tai sosiaalisessa mediassa haluamallaan tavalla.

Tiloista löytyy wc-tilat, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, sekä mikroaaltouuni. Studiolle voi tuoda omat eväät mukanaan. Premiumpaketti sisältää ammattilaisvalokuvaajan, joka tallentaa studiosession valokuviksi, sekä valokuvista kootun musiikkivideon syntyneeseen biisiin.

Signal to Noise on Jyväskylässä toimiva pitkän linjan audiotalo, joka tarjoaa korkeatasoiset palvelut äänitöihin ja musiikkituotantoon.

Esiintyjät
Aaro Vuotila ja Esko Turpeinen
Kesto
3h
Hinta
1440€
Lisätiedot

Tilaukset ja lisätiedot: jenni(at)teatterikone.fi

Illan seremoniamestari

— Yksi, kaksi tai kolme ainutkertaista ohjelmaa, sekä juontotehtävät teidän juhlaanne!

Lue lisää
Tilausohjelman idea

Illan seremoniamestari sisältää joko yksi, kaksi tai kolme ainutkertaista ohjelmaa, sekä juontotehtävät teidän juhlaanne! Tervetulosanat, sisäänjuonnot ja illan yleinen isännöinti tilauksen mukaisesti. 

Alkuilta

Yksi ohjelma ja juontotehtävät. Kesto max. 1,5 tuntia 750 euroa.

Ilta

Kaksi ohjelmaa ja juontotehtävät. Kesto max. 3 tuntia 1200 euroa.

Koko ilta

Kolme ohjelmaa ja koko illan juonto. Kesto max. 6 tuntia 1890 euroa.

Illan Seremoniamestarin ohjelma räätälöidään teidän tarpeidenne mukaan.

Ohjelmat:

  • Luova tila

Yhteishenkeä kohottava toiminnallinen luento sopii mainiosti toteutettavaksi ennen ruokailua.

  • Huolet pois – Laulukone

Huoltenkerääjä Jorma kiertää pöydissä keräämässä huolet pois. Laulukoneen käynnistyessä Jorma laulaa huolet taivaan tuuliin ja yleisö voi jatkaa iltaa vailla huolia!

  • Kahvin nostatus

Kahvin nostatus nostaa tietoa ja tarinaa kahvin historiasta tämän päivän kuulijoille ja kupittajille. Nähtyäsi Kahvin nostatuksen sinäkin osaat kehrätä kahvia!

Peruspakettiin kuuluu:

○ 1-2 tapaamista tilaajan kanssa Jyväskylän alueella livenä tai etänä 

○ illan kokonaissuunnittelu tilaajan toiveet huomioon ottaen 

○ yhteydenpito juhlapaikkaan

○ äänentoisto

○ ohjelmasisältö ja sen suunnittelu

Tilauksesta saatavilla lisäpaketteja, kuten esimerkiksi tietokilpailu tai joulupukin vierailu! Tarjolla on myös lisää ohjelmavaihtoehtoja, joista voidaan neuvotella.

Hinta: alk. 750 €

Esiintyjät
Aaro Vuotila
Kesto
1,5-6h
Lisätiedot

Tilaukset ja lisätiedot: aaro(at)teatterikone.fi

Juhlaohjelma - Luova tila

— Löydä kosketus luovuuteen!

Lue lisää
Tilausohjelman idea

Luova Tila sopii ohjelmaksi niin juhliin kuin tyhypäivään. Se on yhdistelmä inspiraatiopuhetta, yhteistoimintaa ja hetkessä syntyvää musiikkia!

Luova Tila auttaa yleisöä löytämään luovuuden itsestään yksinkertaisilla harjoitteilla, joihin jokainen voi osallistua. Luvassa on iloa, luovuutta ja iloa luovaa leikkiä.

Huom! Kysy tarjous pidemmästä kokonaisuudesta, kun tahdotte asettua luovuuden äärelle ajan kanssa ja kaikessa rauhassa.

Esiintyjät
Aaro Vuotila
Kesto
1h
Hinta
600€
Lisätiedot

Lisätiedot ja tilaukset: aaro(at)teatterikone.fi

Meiltä saat hauskat ja yllättävät ohjelmat juhliin kuin juhliin!

Ohjelmat

Yltä löydät esittelyt tilattavista ohjelmista. Tutustu ohjelmiin ja tilaa!
Ohjelmavaihtoehdot ovat tilaajalle vaivattomia.
Esiintyjät tulevat juhlapaikalle valmiin esityspaketin kanssa.

Missä ja milloin? Montako osallistujaa?
Mitä haluatte ohjelmalla saavuttaa?

Kysy tarjousta

Jenni Kohonen
Teatterikoneen tuottaja
puh: 044 085 6451
jenni@teatterikone.fi

Tilattavat näytelmät

Osan Teatterikoneen näytelmistä voi tilata keikalle. Näytelmät tarvitsevat lavan tai lavankaltaisen esiintymistilan. Ääni- ja valotekniikka tuodaan tarvittaessa mukana. Tällä hetkellä tilattavia näytelmiämme ovat: Wivi ja Hanna, Mitä mies miettii, Haluan kotiin ja ASAP-kohti uupumusta.

Kysy tilattavista näytelmistä tuottajaltamme!