Tilausohjelmat

Huono Ennustaja

— Hyvät ennustukset

Lue lisää
Tilausohjelman idea

Huono ennustaja on osallistava ohjelma, jossa karmaisevan hehkeä Amanda ennustaa taikapussinsa avulla. Jos kaipaat vastauksia elämääsi, kysy ja niitä löytyy! Amanda voi ennustaa joko koko porukalle tai yksittäisille ihmisille. Huono ennustaja on taatusti huono, mutta täynnä positiivista energiaa!

Esiintyjät
Annu Sankilampi
Kesto
20 min
Hinta
500€

Laulukone

— Huoletonta iltaa!

Lue lisää
Tilausohjelman idea

Jos jokin painaa mieltäsi ja häiritsee sinua – älä hätäile, Laulukone auttaa! Kerrot vain huoltenkerääjille mikä mieltäsi painaa ja he heittävät sen Laulukoneeseen ja laulavat huolet taivaan tuuliin. Laulukone on lempeästi osallistava ja aina yleisön mukaan muotoutuva ohjelma, jonka jälkeen on hyvä jatkaa iltaa huolettomana. Laulukone on Teatterikoneen suosituin ohjelma kautta aikain.

Esiintyjät
Annu Sankilampi & Aaro Vuotila
Kesto
45 - 60 min
Hinta
850€

Teatterikoneen rakkauden lähettiläät

— Musiikkiohjelma, joka lämmittää sisältä ja ulkoa

Lue lisää
Tilausohjelman idea

Rakkauden lähettiläät haluavat nostattaa juhlatunnelmaa tuomalla rakkauden ilosanomaa juhlijoiden keskuuteen. Ohjelmassa on viisi musiikkiosuutta, joissa yleisöä osallistetaan lempeästi ja huumorin keinoin. Rakkauden lähettiläiden esityksen jälkeen loppuilta on täynnä rakkauden täyteistä onnen huumaa!

Esiintyjät
Annu Sankilampi & Kimmo Riikonen
Kesto
n. 45 min
Hinta
850€

Vedetään läskiksi -improtyöpaja

— Naurua ja improleikkejä

Lue lisää
Tilausohjelman idea

Vedetään läskiksi –improtyöpajassa pääsette Teatterikoneen ammattinäyttelijän johdolla kokeilemaan erilaisia improleikkejä. Luvassa naurua ja yhdessäoloa! Maksimiryhmäkoko n. 50 henkilöä.

Kesto
30 min - 1 tunti
Hinta
450€

Improkone

— Iloa improvisoidusta teatterista!

Lue lisää
Tilausohjelman idea

Improkone on vallaton kahden näyttelijän ohjelma, jossa näyttelijöille arpoutuu erilaisia improvisaatiotekniikoita. Näyttelijät heittäytyvät vaihtuviin tilanteisiin täysillä, meni syteen tai saveen! VAROITUS! Ohjelma saattaa sisältää musiikkia ja heikkoja vitsejä.

Esiintyjät
Kirsi Sulonen ja Jussi Helminen
Kesto
30-40 min
Hinta
850€

Suomi - Perkele!

— Parodia suomalaisuudesta

Lue lisää
Tilausohjelman idea

Suomi – perkele! on lähes sanaton, humoristinen esitys suomalaisuuden ytimestä. Esityksessä seurataan suomalaisen miehen ja naisen tarinaa lapsuudesta kuolemaan musiikin siivittämänä. Suomalaisia esitys naurattaa tunnistettavuudellaan ja ulkomaalaisille se toimii humoristisena sukelluksena suomalaisuuteen.

Esiintyjät
Jussi Helminen & Annu Sankilampi
Kesto
n. 15 min
Hinta
650€

Meiltä saat hauskat ja yllättävät ohjelmat juhliin kuin juhliin!

Ohjelmisto

Yltä löydät esittelyt ohjelmistostamme. Tutustu ohjelmiin ja tilaa! Ohjelmavaihtoehdot ovat tilaajalle vaivattomia. Esiintyjät tulevat juhlapaikalle valmiin esityspaketin kanssa. Kaikki tilattavat esitykset voidaan esittää eri kokoisissa tiloissa.

Missä ja milloin? Montako osallistujaa? Mitä haluatte ohjelmalla saavuttaa?

Kysy tarjousta

Laura Eteläaho
Teatterikoneen tuottaja
puh: 045 652 4776
laura@teatterikone.fi

Tilattavat näytelmät

Teatterikoneen näytelmiä voi tilata keikalle. Näytelmät tarvitsevat lavan tai lavankaltaisen esiintymistilan. Ääni- ja valotekniikka tuodaan tarvittaessa mukana.

Tutustu tilattaviin näytelmiin.