Taitava kaveri

TAITAVA KAVERI – mukaansatempaava lastennäytelmä kaveritaidoista 

Teatterikoneen tuore lastennäytelmä Taitava kaveri on hauska ja mukaansatempaava teatterileikki, joka auttaa kehittämään kaveritaitoja ja opettaa lapsille mitä teatteri on.

Näytelmässä tavataan kaksi erilaista koiraa, Poppi ja Buli, joita esittävät ilmeikkäästi näyttelijät Aaro Vuotila ja Jussi Helminen. Molemmat koirat ovat taitavia omissa jutuissaan, mutta yhteinen kaveruus pääsee aina välillä karkuteille. Ei ole helppoa, kun toinen hakee jännitystä ja toista uudet asiat pelottaa tai kun toinen haluaisi keskittyä asioihin rauhassa ja toisella on kiire jo seuraavaan hommaan.

Yleisö pääsee osallistumaan esityksen kulkuun ja pohtimaan näyttelijöiden kanssa, miten kaverukset pysyisivät ystävinä erilaisuudestaan huolimatta. Sen lisäksi, että Taitava kaveri on viihdyttävä näytelmä, se toimii myös oivallisena tilaisuutena kaveritaitojen pohtimiseen.

Esityksen kesto: n. 1 tunti 10 min, sisältäen väliajan.

Suositusikä: 5-vuotiaasta ylöspäin.

Esitys on tilattavissa päiväkodeille ja kouluille, sekä erilaisiin tapahtumiin. 

Työryhmä

Käsikirjoitus: Työryhmä

Ohjaus: Annu Sankilampi

Rooleissa: Jussi Helminen (Buli) ja Aaro Vuotila (Poppi)

Tuotanto: Teatterikone 2023

Tämä esitys on tilattavissa

Taitava kaveri on suunniteltu kiertäväksi näytelmäksi. Se on nopea pystyttää ja purkaa. Tilavaatimus on n. 6 m  x 6 m + sähköt. Lisätietoja tuottajaltamme jenni@teatterikone.fi

Jaa tämä sivu:

Esitysaikataulu

la 13.1. klo 14
la 3.2. klo 14
la 2.3. klo 14
la 20.4. klo 14

Liput

HUOM! HALVEMMAT ENNAKKOLIPUT VAIN LIPPUKAUPASTA.
Ennakkolipunmyynti päättyy 1 h ennen esityksen alkua.

12 € 

https://teatterikone.teatteriliput.fi/

LIPUT OVELTA / VARAUKSET:

15 €  

Varauksen voit tehdä sähköpostilla: varaukset@teatterikone.fi / tai puhelimitse (virka-aikaan): 044 085 6451 (ei tekstiviestejä, vain whatsapp).

Varattujen lippujen lunastus paikan päältä 30 min ennen esityksen alkamista.
Maksutavat: Korttimaksu, Epassi, Smartum ja Edenred.
MEILLÄ EI KÄY KÄTEINEN.

Väliaikatarjoilut voit ostaa ennakkoon täältä: VILLA RANAN RAVINTOLA

 

Esityspaikka

Kulttuuritalo Villa Rana
Paulaharjun sali
Seminaarinkatu 13,
40100 Jyväskylä

Talon pihassa ei ole yleisöparkkipaikkoja. Yliopiston päärakennuksen pihassa ja Seminaarinkadun varressa on aikarajoitettuja ilmaisia parkkipaikkoja. Lähin parkkihalli on P-Cygnaeus, Vapaudenkatu 35. Julkisen liikenteen lähimmät pysäkit ovat Lounaispuiston alapuolella Vapaudenkadulla (Pysäkkien nimet Lounaispuisto 1 ja 2), Suomalaisen musiikkikampuksen edessä Voionmaankadulla (Pitkäkatu 1 ja 2) sekä kampusalueen reunalla Keskussairaalantiellä (Yliopisto 1 ja 2).

Yleisösisäänkäynti on yliopiston päärakennuksen puoleisesta ovesta (puutarhan puolelta). Esteetön sisäänkäynti porrashissiä tarvitseville on kaupungin puoleisesta ovesta. Otathan ennakkoon yhteyttä numeroon 044 085 6451 , mikäli sinun tarvitsee käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Lisätietoja

Esitys on tilattavissa. Lisätietoja tuottajaltamme jenni@teatterikone.fi