Teatterikoneen koulutukset

Teatterikoneelta on mahdollista tilata yrityksille ja yhteisöille toiminnallisia tiimi- ja vuorovaikutuskoulutuksia sekä ilmaisutaitokoulutusta.

Koulutuksien vahvuus ja omaperäisyys on teatterin keinoissa, toiminnallisuudessa sekä oivaltamisen kautta oppimisessa.

Teatterin eri keinoja voidaan käyttää esimerkiksi kommunikoinnin, vuorovaikutuksen ja ryhmätyötaitojen parantamiseen, sekä erilaisten jännitteiden purkamiseen.  Lisäksi teatterin avulla on mahdollista peilata oman työyhteisön tapaa toimia erilaisissa tilanteissa ja näin kohentaa sekä omaa, että koko työyhteisön henkeä muuttamalla juurtuneita käytösmalleja.

Lue lisää vuorovaikutuskoulutuksistamme ja ilmaisutaitokoulutuksistamme.

Mikäli valmiit koulutuspakettimme eivät vastaa Sinun toiveita ja tarpeita, ota rohkeasti yhteyttä. Mietitään yhdessä millainen koulutus sopisi juuri Teille!

Tilaa Teatterikone mikäli sinua kiinnostaa koulutus, joka toimii!

Tarkempia tietoja koulutustarjonnasta antaa Teatterikoneen koulutusvastaava Kirsi Sulonen. Laita Kirsille sähköpostia osoitteeseen kirsi (a) teatterikone.fi tai soita numeroon 040 565 2524. Lisätietoja myös Teatterikoneen tuottajalta Jenniltä numerosta 044 085 6451 tai sähköpostilla osoitteesta jenni (a) teatterikone.fi.

Teatterikoneelta on mahdollista tilata yrityksille ja yhteisöille toiminnallisia tiimi- ja vuorovaikutuskoulutuksia. Teatterikoneen kouluttajat suunnittelevat ja toteuttavat tarpeiden mukaisen koulutuksen, on kyse sitten muuttuneesta työtilanteesta työyhteisössä, tulehtuneesta ilmapiiristä tai tarpeesta vahvistaa yhteishenkeä sekä kehittää tiimin keskinäisiä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Teatterikoneen kouluttajat Kirsi Sulonen ja Annu Sankilampi ovat koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaajia ja molemmat ovat teatterialan ammattilaisia. Heillä on useiden vuosien tausta draamakouluttajina, teatteriohjaajina ja näyttelijäntyön opettajina. Asiakkaan tavoitteita ja toiveita kuunnellen he osaavat rakentaa asiakkaalle sopivan työpajan tai koulutuskokonaisuuden.

Koulutukset voidaan tehdä joko vakavalla otteella, jolloin yhteisön jäsenet todella haastetaan teeman käsittelyyn, tai kevyemmällä lähestymistavalla, jolloin koulutus sopii vaikka humoristiseksi ja viihdyttäväksi osaksi isompaa kokonaisuutta.

Jos valmiista paketeistamme ei löydy sopivaa koulutusta, ota yhteyttä ja kerro meille mitä juuri teidän yhteisönne tarvitsee. Koulutukset voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaisesti.