Tämän näytelmän esityskausi on päättynyt.

ARKUTTAJAT

Hyvät Teatterikoneen asiakkaat!

Koronavirusepidemian vuoksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on antanut 12.3.2020 suosituksen kevään yleisötapahtumien peruuttamisesta. Tähän suositukseen nojaten olemme päätyneet peruuttamaan kevään Arkuttajien esitykset toistaiseksi. Pyrimme löytämään peruuntuneille esityksille uuden ajankohdan, kun epidemia laantuu.

Mikäli olet ostanut jo lipun esitykseen, saat lippurahat takaisin suoraan meidän lippukaupan
Evention kautta, joka huolehtii takaisinmaksuista. Lipunostajan tulee toimittaa palautuspyyntö Eventiolle verkkolomakkeella osoitteessa www.eventio.com/peruutus
Vaihtoehtoisesti voimme lähettää teille sähköisen lahjakortin, joka on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka. Mikäli haluat lahjakortin laitathan sähköpostia osoitteeseen varaukset@teatterikone.fi

Pahoittelemme esitysten peruuttamista, mutta haluamme huolehtia siitä, että koronavirusepidemia saataisiin kuriin, joten noudatamme THL:n suositusta. Pidämme teidän ajan tasalla uudesta esityskaudesta tiedotuskanavissamme. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan esityksiä.

Ystävällisin terveisin,
Teatterikoneen porukka

———————————————————————————————-

Arkuttajat on tragikoominen näytelmä kuolemasta, surun kohtaamisesta ja siitä miten ylipäänsä kuolemaan pitäisi suhtautua. Näytelmässä seurataan kansalaisopiston Rakenna oma arkkusi -kurssilaisia. Kurssille on saapunut pieni joukko erilaisia ihmisiä, jotka rakentavat itselleen arkun ja suunnittelevat omat hautajaisensa. Jokaisella näytelmän henkilöllä on omanlaisensa suhde kuolemaan; Yksi pelkää sitä, toinen suunnittelee sitä, kolmas on nähnyt sen liian läheltä ja neljäs tietää miltä tuntuu menettää läheisensä.

Ote tekstistä:

ARSKA: Tervetuloa Rakenna oma arkkusi -kurssille. Minä oon Perälän Arska ja tällä kurssilla jokainen rakentaa itselleen oman ruumisarkun. Toivottavasti olitte lukeneet esittelyn, ettei kukaan tullut rakentamaan jotain muuta arkkua. Vaihtoehtoja ruumisarkulle löytyy monenlaisia, mutta Suomen lainsäädäntö täytyy ottaa huomioon, jos haluaa tulla siinä arkussa haudatuksi. Materiaalien pitää olla luonnossa hajoavia tai krematorioissa helposti palavia, riippuen siitä kumman hautaustavan valitsee. Arkun rakentamisen lisäksi pohdimme kuole…
MINTTU-LIINA: Älä sano sitä sanaa!
ARSKA: Ai mitä sanaa?
MINTTU-LIINA: No sitä minkä meinasit sanoa, sitä k-sanaa.
ARSKA: Kuolemaa?
MINTTU-LIINA: Niin, sitä ei saa sanoa!
ARSKA: Miksei?
MINTTU-LIINA: Ku sitten mä alan pelkään, että se tapahtuu mullekin.
RAISA: No kyllä on typerä pelko! Kaikki me kuollaan. Jotkut aiemmin ja jotkut myöhemmin.
JAAKOPPI: Mie ainakin aion kuolla aiemmin.
RAISA: No just!

Työryhmä

Käsikirjoitus & ohjaus: Annu Sankilampi
Rooleissa: Kirsi Sulonen, Minna Tuomanen, Aaro Vuotila ja Annu Sankilampi
Äänisuunnittelu: Aaro Vuotila
Valosuunnittelu: Jouni Lindgren
Lavastuksen arkut: Pekka Sankilampi
Tekniikan ajo: Paavo Lampinen

Tuotanto: Teatterikone 2020/ Laura Eteläaho

Jaa tämä sivu:

Esitysaikataulu

KAIKKI ESITYKSET PERUTTU TOISTAISEKSI

Liput

Osta liput esityksiin täältä:
TEATTERIKONEEN LIPPUKAUPPA
ENNAKKOLIPUT VAIN NETTIKAUPASTA (Sulkeutuu 1h ennen esityksen alkua)
Perus/alennuslippu: 20€/16€, nuorisolippu 10€ (13-18 -vuotiaat)

ENNAKKOON VARATUT JA OVELTA OSTETUT LIPUT:
Perus/alennuslippu: 22€/18€/10€
varaukset: varaukset@teatterikone.fi tai puh: 045 231 9246

Lippukaupasta ostetuista lipuista ei synny asiakkaalle ylimääräisiä kuluja. Meillä voit maksaa myös smartum -kulttuuriseteillä/kortilla. Paikan päällä ostetut liput lunastetaan korttimaksulla. HUOM! MEILLÄ EI KÄY KÄTEINEN!

Esityspaikka

Juomatehtaan studio
Vapaudenkatu 25, 40100 Jyväskylä
Meillä on käytössä ilmaiset parkkipaikat esityksen ajan Juomatehtaan studion etupihassa, sekä yläparkkipaikalle, jonne ajetaan stdudion oikealla puolella olevaa liuskaa pitkin.

Yhteistyössä

Jyväskylän seurakunta
Jyväskylän Kansalaisopisto

Lisätietoja

Ei lisätietoja.