Tämän näytelmän esityskausi on päättynyt.

Huono Vaimo

Huono vaimo oli Teatterikoneen syksyn 2018 musiikkipitoinen uutuusnäytelmä, joka saa lisäesityksiä vielä alkuvuoteen 2019. Esitys jatkaa samalla itseironisella ja humoristisella otteella, kuin suuren suosion muutama vuosi sitten saanut Paska äiti. Huono vaimo pohtii naisen roolia puolisona 2000-luvulla.

 

Naisen rooli parisuhteessa on muuttunut paljon historian aikana. Miestään palvelevasta kotirouvasta on tullut itsenäinen uranainen. Naiset haluavat menestyä työelämässä, seksuaalisen vapauden, taloudellisen itsenäisyyden ja onnellisen parisuhteen. Voiko kaiken saada? Ja miten puolison käy, jos vaimo saa kaiken?
 
Annu Sankilammen kirjoittamassa näytelmässä vaimoja ei säästetä. Heidät läväytetään vikoineen ja haavoineen yleisön raadeltavaksi ja silitettäväksi. Nina Loimusalon musiikki lohduttaa ja antaa tilaa myös herkemmille tunteille. Tule testaamaan oletko sinä tai puolisosi vaimomatskua!
 
Katariina: Isä sano mulle kerran että koita sinä Katariina päästä edes naimisiin. Mä jo lapsena ajattelin, että mä haluan naimisiin, jos joku mut vaan huolii. Nyt mulla on ihana mies, joka kelpais varmaan vaikka kenelle. Mä haluun olla hyvä vaimo ja tehdä kotona kaiken oikein!
Johanna: Oonhan mä tosiaan vaimo. Me tavattiin mun miehen kaa Tinderissä ja se tais heti rakastua muhun, kun mä sanoin että elämästä pitää osata nauttia. Ja sit me mentiin äkkiä naimisiin. Carpe diem! Mulle on ihan sama, että oonko mä naimisissa vai en, kunhan mulla on mies joka auttaa kotona. Ja kyllä mulle se seksi maistuu.
 
Marja: Mäkin oon vaimo. Mulla on mies ja kaks lasta, mutta en mä kauheesti ehdi kotona olla, kun mulla on niin paljon töitä. Siivoominen ei kauheesti kiinnosta, mutta mä oon hyvä eläytymään. Ehkä se tässä kohtaa riittää.
 

Työryhmä

Käsikirjoitus ja ohjaus: Annu Sankilampi
Rooleissa: Salli Halkola (vier.), Nina Loimusalo (vier.), Annu Sankilampi ja Jussi Helminen.
Musiikin sanoitus ja sävellys: Nina Loimusalo
Musiikin sovitus ja ääni/valosuunnittelu: Mikko Kokki
Lavastus: Aaro Vuotila
Puvustus: Pia Kuokkala
Tekniikan ajo: Paavo Lampinen
Promokuvat: Matti Partanen
Tuotanto: Teatterikone 2018 / Laura Eteläaho

Jaa tämä sivu:

Esitysaikataulu

Lisäesitykset

pe 11.1. klo 19
La 12.1. klo 19

Pe 18.1. klo 19
Su 20.1. klo 19

Pe 1.2. Klo 19

Esityksen kesto: 1,5h

Liput

LIPUT:
ennakkoon: 20€/16€ (vain nettikaupasta)
Ennakkoon varatut ja ovelta ostetut liput: 22€/18€
varaukset: varaukset@teatterikone.fi tai puh: 045 231 9246
Osta liput esityksiin täältä:
TEATTERIKONEEN LIPPUKAUPPA 
(Lippukaupasta ostetuista lipuista ei synny asiakkaalle ylimääräisiä kuluja.)

Meillä voit maksaa myös smartum -kulttuuriseteillä ja paikan päällä ostetut liput lunastetaan korttimaksulla

Esityspaikka

Juomatehtaan studio
Vapaudenkatu 25, 40100 Jyväskylä
Kulku Juomatehtaan studiolle on rakennustyömaa-alueen vierestä, mutta paikan päälle pääsee autolla, keskustasta Vapaudenkatu pitkin. Studion pihassa on muutamia parkkipaikkoja, sekä studion ylätasanteessa on suurempi parkkipaikka. Seminaarinmäen alueella on useita ilmaisia tienvarsipaikkoja, joihin voi pysäköidä.
Mikäli et löydä paikalle ota yhteyttä numeroon: 045 231 9246

Yhteistyössä

Seksuaaliterveyskauppa Antishop
Teemme yhteistyötä Seksuaaliterveyskauppa Antishopin kanssa.  Antishopissa on  Suomen laajin hyvänolonkaupan valikoima, lisäksi päivittäin vaihtuvia tarjouksia monenlaisista tuotteista. Käy tutustumassa kaupan tarjontaan täältä: Seksuaaliterveyskauppa Antishop

Lisätietoja

Laura Eteläaho,
Teatterikoneen tuottaja
Puh: 045 231 9246
laura (@) teatterikone.fi