Tämän näytelmän esityskausi on päättynyt.

Ikkunateatteri

”Värikäs, iloinen, mykkäelokuvamainen, hauska, tunnistettava, helposti seurattava.”
-Palautetta esityksestä

Teatterikoneen vastaisku koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilaan oli luoda uusi esityskonsepti nimeltään Ikkunateatteri, jota esitetään hoivakotien ja palvelutalojen ikkunoiden takana sisällä oleville ihmisille. Esityksen voi myös toteuttaa pihalla, sopivan etäisyyden päässä katsojista. Pihalla esitettävässä versiossa myös katsojat kuulevat musiikin, joka on sävelletty teosta varten.

Ikkunateatteri on kahden näyttelijän sanaton teatteriesitys, joka kertoo elämästä ja sen arkisista ihmeistä. Esityksellä halutaan tuoda iloa ja saada katsojien ajatukset hetkeksi pois vallitsevasta tilanteesta. Esityksen kesto on 20 minuuttia.

”Annun ja Aaron esitys nostaa hymyn huulille ja saa silmäkulmat kostumaan”
-Riikka Mahlamäki-Kaistinen, Keskisuomalainen

Ikkunateatterin ensimmäiset esitykset olivat Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalveluiden tilaamia. Esityksistä tuli runsaasti hyvää palautetta niin palvelutalojen ja hoivakotien asukkailta ja hoitajilta, kuin tilaajaltakin. Ikäihmisten yksiköiden lisäksi esitys on viety Jyväskylässä myös Sääksvuoren erityistä tukea tarvitsevien palvelukotiin, jossa yleisö oli ulkona riittävän turvavälin päässä esiintyjistä ja toisistaan.

 

Työryhmä

Esityksen suunnittelu ja toteutus: Annu Sankilampi ja Aaro Vuotila
Musiikki: Aaro Vuotila

Jaa tämä sivu:

Esitysaikataulu

Esitys on tilattavissa ja se toteutetaan ulkona esityspaikan ikkunan takana, tai pihassa turvallisen etäisyyden päässä katsojista!

Liput

Esityksen hinta: alk. 350€
Yksittäisiä tukilippuja voit ostaa teatterikoneen lippukaupasta
Tukilippu: 20

Teatterikoneen lippukauppa

Esityspaikka

Esitys paikkoina käy kaikki ulkotilat

Lisätietoja

Tiedustelut
laura@teatterikone.fi
puh: 0452319246