Tunnetaidot osaksi esimiestyötä

1990-luvulta lähtien on yhä enenevissä määrin esillä työelämän muutos. Uuden ajan jatkuvasti muutoksessa elävässä, globalisoituneessa liike-elämässä, jossa jokaisen työpaikan tuottavuutta puntaroidaan jatkuvasti, nousevat työntekijän henkiset ja sosiaaliset ominaisuudet jopa ammattiosaamista tärkeämmäksi. 

Käsitteet kuten inhimillisyys, empatia ja tunteiden huomioiminen ovat ottaneet valtaa johtamis- ja työelämäteorioissa. Yksi uudemmista johtajuuden suuntauksista on ihmisläheinen johtajuus, jossa ihminen nähdään johtamisessa arvokkaana subjektina, ydintoimijana, ja johtamisen tarkoitus on siksi toimia suunnan näyttämisenä, kannustamisena, ohjaamisena ja rohkaisuna. Johtajalta tämä vaatii itsensä ja oman johtajuuden tuntemista.

Tulevaisuudessa myös entistä enemmän johtajan onnistuminen mitataan siinä, miten hyvät puitteet hän onnistuu luomaan toimivalle vuorovaikutukselle ja yhteistyölle. 

Positiivisuudella johtamisessa tavoitellaan myönteisyyttä toimintakulttuurissa, ja sitä kautta onnellisempia ja sensitiivisempiä työntekijöitä.

Teatterikoneen tunnetaitokoulutus on asiakkaan tarpeita vastaava yksilöllisesti räätälöity kokonaisuus, jossa osallistujat pääsevät harjoittamaan omia tunnetaitojaan sekä saavat työvälineitä omaan esihenkilötyöhön. 

Lisätiedot

Koulutus on edullisinta järjestää Teatterikoneen teatteritilassa Kulttuuritalo Villa Ranassa.
Kysy tarjous Teatterikoneen tuottajalta jenni (at) teatterikone.fi!

Villa Ranan Ravintolasta saa myös kätevästi tarjoilut tilaisuuteenne, lisätietoa täältä!

Jaa tämä sivu:

Koulutuksesta

Ryhmäkoko: 10-40 hlöä

Kesto: 1,5-3 h

Hinta alk: Kysy tarjous! + ALV