Tämän näytelmän esityskausi on päättynyt.

Inventaario

Teatterikoneen kantaesitys  INVENTAARIO

”Nähtyäni Teatterikoneen sovituksen Sanna Ryynäsen käsikirjoituksesta Inventaario, on pakko henkilökohtaisesti todeta: olen kokenut saman. Tällainen yhteys katsojan ja esityksen välillä on syvin mahdollinen, jopa terapeuttinen.” -Jorma Pollari, KSML arvio

Sanna Ryynäsen käsikirjoittama, Teatterikoneen sovittama Inventaario  -näytelmä kertoo vanhempien ja lasten välisestä suhteesta, meissä kytevistä vihan ja katkeruuden tunteista, rakkaudesta sekä anteeksiannosta –  hetkestä, jolloin meidän on pakko tehdä inventaario elämästämme.

Kuva: Toni Essel

Näytelmän päähenkilö Terttu joutuu kasvokkain menneisyytensä kanssa, kun hänen vanha isänsä joutuu vuodeosastolle.Isän sängyn vierellä päivystäessä muistot alkavat tulvia mieleen ja Terttu on pakotettu pohtimaan, mitä isän kanssa tapahtui ja mitä kaikkea hän siirtää tiedostamattaan eteenpäin sukupolvien ketjussa? Menneisyyttä läpikäymällä hän vähitellen näkee mistä valinnoista voi syyttää muita, ja mistä kaikesta on itse vastuussa. Inventaarion jälkeen jää kaksi vaihtoehtoa, jäädä vihaan ja katkeruuteen kiinni tai löytää velvollisuuden alta rakkaus ja kyky antaa anteeksi.

Näytelmän on ohjannut Kirsi Sulonen ja rooleissa nähdään Annu Sankilampi ja Jussi Helminen.

 

Kuva: Toni Essel

 

 

Työryhmä

Ohjaus: Kirsi Sulonen
Käsikirjoitus: Sanna Ryynänen
Sovitus: Teatterikone
Rooleissa: Annu Sankilampi ja Jussi Helminen
Musiikki: Kirsi Sulonen
Juliste/kuvat/käsiohjelma: Toni Essel
Tuotanto: Teatterikone Osk 2017 / Laura Eteläaho

Jaa tämä sivu:

Esitysaikataulu

Esityskausi on päättynyt

Liput

Ei lisätietoja.

Esityspaikka

Ei lisätietoja.

Lisätietoja

Laura Eteläaho, tuottaja
laura@teatterikone.fi
puh: 045 652 4776