Teatterikoneen intohimotyöpajat

Teatterikoneen intohimotyöpajat ovat työpajoja, joissa eri ihmiset ohjaavat tai opettavat sitä mikä on heidän intohimonsa kohde.Työpajat pidetään Kulttuuritalo Villa Ranassa syksyn aikana perjantaisin klo 16.30-17.30 ennen Teatterikoneen Perkele, tää on intohimoa -esityksiä, jotka alkavat kyseisinä päivänä klo 18. Työpajoissa on työpajasta riippuen eri määrä osallistujapaikkoja. Paikat jaetaan ilmottautumisjärjesteyksessä.

Työpajoilla kerätään rahaa Teatterikoneen haastavaan taloustilanteeseen Kulttuurilahja -palvelun kautta. Jokainen osallistuja saa päättää lahjoitussumman itse. Ilmoittauduttuaan työpajaan, osallistuja saa linkin Kulttuurilahja -palveluun, jonka kautta lahjoituksen voi tehdä. 

Ilmoittautumiset työpajoihin työpajapäivää edeltävään päivään klo 12 mennessä: varaukset@teatterikone.fi

 

TYÖPAJAT:

pe 3.11. klo 16.30-17.30 Tanssi-improvisaatio

Sinulle, joka haluat tanssia ja liikkua ilman suorituspaineita osaamisesta. Tässä työpajassa voit vain onnistua, koska jokainen liikkuu ja ilmaisee itseään omalla ainutlaatuisella tavallaan. Leikittelemme yhdessä liikkeellä, sanoilla ja äänellä. Fyysiset liikkumisen rajoitukset eivät ole este osallistumiselle. Ohjaajana toimii tanssi-liiketerapeutti, mindfulness-ohjaaja Gila Heimonen.

pe 10.11. klo 16.30-17.30 Fyysinen näyttämöilmaisu

Fyysisen näyttämöilmaisun työpajassa tutustumme kehon käyttöön näyttelijän tärkeimpänä työvälineenä. Tutkimme mm. mielikuvan käyttämistä työkaluna fysiikan muuttumiseen sekä teknisten fyysisten keinojen vaikutusta ilmaisuun.  Ohjaajana toimii teatteriohjaaja, näyttelijä, kouluttaja Kirsi Sulonen.

pe 17.11. klo 16.30-17.30 Lepää läsnäolossa: maistiainen mindfulnessista

Tämä työpaja on sinulle, joka haluat rentoutua ja vahvistaa kykyäsi olla myötätuntoisesti läsnä elämäsi eri tilanteissa. Teemme muutamia yksinkertaisia mindfulness-harjoituksia, jotka on helppo liittää osaksi arkea. Ota mukaan jumppa-alusta ja viltti. Ohjaajana toimii tanssi-liiketerapeutti, mindfulness-ohjaaja Gila Heimonen.

pe 15.12. klo 16.30-17.30 Kehotietoisuus- / hengitystyöpaja

Tämä työpaja on sinulle, joka haluat oppia olemaan paremmin läsnä tässä hetkessä ja syventää tietoisuutta omasta kehosta ja sen tilasta. Kehotietoisuus/hengitys-työpajassa saat pysähtyä itsesi äärelle.  Autan sinua alkuun oman kehosi viestien tunnistamisessa ja hengitysharjoitusten kautta kehon rauhoittamisessa. Ota mukaan alusta, viltti ja pari tyynyä. Ohjaajana toimii Ninnu Kinnunen, kehotietoisuusohjaaja- ja hengitysohjaajaopiskelija, voimistelun ohjaaja.

 

 

Jaa tämä sivu: